Transport si livrare

Prima pagina / Transport si livrare

În raza Chișinăului  livrare 1 ora (Gratis).
Raioane 24 ore prin curier Nova Poshta / FanCourier sau manager Topdent la necesitate (Gratis) . 


Livrare 1 ora în raza Chisinăului / În 24 ore prin curier Nova Poshta 

 

Vânzătorul se obligă să expedieze Cumpărătorului produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem de curierat door-to-door, la o adresă de livrare de pe teritoriul Moldovei, respectÎnd termenele de livrare stabilite in momentul acceptarii comenzii. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, termenul de livrare se va calcula de la momentul recepționării în contul firmei.

Livrarea pentru produsele aflate în anumite promoții se va face conform regulamentului promoției respective. Vânzătorul va aplica tariful comunicat pe site pentru fiecare livrare sau în funcție de regulamentul promoțiilor active pe site în momentul comenzii. Vânzătorul va ambala corespunzător produsele și va transmite următoarele documente: factura fiscală, manualele de utilizare furnizate, după caz, de către producător sau de către importator. Cumpărătorul trebuie să notifice prin e-mail la topdent.technic@gmail.com absența oricăruia dintre aceste documente în termen de 48 de ore de la recepționarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate. În cazurile în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumpărătorul pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă nici la a doua tentativă livrarea nu va fi încheiată, coletul va fi returnat Vânzătorului, care va anula comanda. Cumpărătorul poate relansa comanda respectivă, urmând să suporte costurile unei noi livrări. Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vânzătorul va anunța Cumpărătorului termenul estimat pentru finalizarea livrării. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către Cumpărător, comanda va fi anulată, iar Vânzătorul îi va restitui Cumpărătorului sumele aferente încasate în avans.

Dacă informațiile legate de facturare și livrare furnizate de către Cumpărător sunt eronate sau incomplete, Vânzătorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore nu se vor corecta datele și nu se va stabili un nou termen de livrare, Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda. Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată în momentul efectuării livrării acestora la adresa indicată (presupunând semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale în cazul livrărilor efectuate direct de Vânzător și a efectuării plății aferente integrale. Vânzătorul nu va autoriza curierul să permită deschiderea coletului decât ulterior semnării de primire și achitării eventualei contravalori a acestuia. În cazul în care coletele prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, recomandăm Cumpărătorului să refuze recepţia lor şi să semnaleze acest incident imediat prin e-mail la topdent.technic@gmail.com

Sesizările referitoare la integritatea și/sau conținutul coletelor se vor face în momentul livrării prin redactarea unui proces verbal constatator în prezența curierului . Orice reclamație ulterioară cu privire la aceste aspecte sunt nule și nu pot fi luate în considerare.

 

WWW.TOPDENT-TECHNIC.MD
SOLUTII CHIRURGICALE COMPLETE